follow Catalog firme » Plastice cauciuc » Galeti » Judetul BRAILA
  home     Galeti   Judetul BRAILA

Galeti Braila

INTEGRIS 2K SRL (BUCURESTI)
galeata hranire iezi, galeata hranire miei
0722 *** ***Click aici!
SEAPLAST SRL (CONSTANTA)
galeti plastic
0747 *** ***Click aici!
Obtineti cel mai bun pret pentru galeti completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
galeti pentru industrie, galeti pentru agricutura, galeti pentru constructii, galeti din cauciuc, galeti incasabile, galeti mortar (Braila, BRAILA)
Cornin grup imortator si distribuitor direct din ue. vinde la cele mai mici preturi cosuri, galeti incasabile (cauciuc, produse noi pe piata romaneasca) si alte produse. aceste produse se pot utiliza in toate domeniile(ex.:constructii, agricutura, industrie, etc.) de exploatare datorita rezistentei pe care o au. carcateristici: nu se sparg, nu produc accidente, usor de manevrat, usor de intretinut, spatiu mic de depozitare, rezista..
0723 *** ***Click aici!
galeti plastic, galeti plastic (Braila, BRAILA)
Producator si distribuitor mase plastice en-gros in toata tara sau en-detail in punctele noastre de lucru. Firma noastra va pune la dispozitie o gama larga de produse pentru casa, gradina, uz casnic dar si multe altele. Pentru a vizualiza oferta noastra completa, vizitati web-site-ul nostru http://www.producator-mase-plastice.ro Doisprezece ani de activitate si cresterea constanta in domeniul productiei si distributiei maselor plastice au facut din..
0740 *** ***Click aici!
galeti fantana (BRAILA, BRAILA)
FELDRAG IMPEX SRL este producator de unelte (lopeti, greble, sape), sisteme de scurgere din tabla zincata, burlane si coturi din tabla neagra pentru sobe, cuptoare pentru sobe, galeti fantana, plasa impletita din sarma zincata. Firma se ocupa cu distribuirea produselor proprii, dar in acelasi timp comercializeaza o gama diversificata de produse metalurgice pentru constructii...
0744 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie